Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Καληνύχτα Αλέξανδρε... Ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ...

Σήμερα θέλησα να τιμήσω τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλοπου δολοφονήθηκε από αυτό το άθλιο υποκείμενο πηγαίνοντας στην κηδεία του. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί με αποτέλεσμα όλο το κομμάτι της Αγίας Σοφίας έξω και από τα τρία νεκροταφεία να είναι τίγκα στον κόσμο. Αρχικά, προσπαθούσαμε να ακούσουμε τη νεκρώσιμο ακολουθία, πλην όμως το ελικόπτερο που πετούσε από πάνω μας δε μας άφηνε... Κάποια στιγμή, κάποιοι φώναξαν τα γνωστά για τους μπάτσους. Μέχρι εδώ καλά, αλλά ίσως να ήταν λάθος, γιατί μέσα στο νεκροταφείο υπήρχαν οι γονείς του παιδιού και το κήδευαν... Μπορώ να καταλάβω την οργή, κι εγώ την ίδια οργή είχα, που σε οδηγεί στο να βρίσεις τους μπάτσους. Επέλεξα να μην το φωνάξω εκείνη τη στιγμή, παρά μόνο από μέσα μου - γιατί ήμουν στην κηδεία ενός 15χρονου παιδιού και ήθελα να σεβαστώ τη μνήμη του και τους γονείς του.

Η αστυνομία δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να βρίσκεται στην περιοχή γύρω από το νεκροταφείο!!! Τι ήθελαν δηλαδή; Να τους πουν εδώ είμαστε, ελάτε, σας περιμένουμε να γίνει χαμός; Δεν τους έφτανε δηλαδή που το φάγανε το παιδάκι; Θέλανε να τα γαμήσουνε όλα και στην κηδεία του; Θα γίνονταν επεισόδια στη Νέα Σμύρνη αν δεν υπήρχε αστυνομία; Πόσο βλάκας είναι ο μπάτσος που μετά από όλα αυτά τραβάει το πιστόλι και πυροβολεί στον αέρα μέσα στη Νέα Σμύρνη με τόσες ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ γύρω γύρω;;;; Είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι ή απλά ηλίθιοι;

Ο Αλέξανδρος δεν ήταν ο πρώτος που σκοτώθηκε από τους μπάτσους. Και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι ούτε κι ο τελευταίος... Θυμόμαστε άραγε το Μιχάλη Καλτεζά που δολοφονήθηκε σε ηλικία 15 ετών από τον αστυνομικό Αθ. Μελίστα, τον οποίο το Εφετείο δυόμισι χρόνια αργότερα αθώωσε; Τι έγινε με τον μπάτσο της ζαρντινιέρας; Μήπως πήρε προαγωγή προ ολίγου καιρού;

Όσο η ίδια η αστυνομία και η πολιτική της ηγεσία δεν βάζουν στο περιθώριο τους αστυνομικούς που το παίζουν τσάμπα μάγκες και τα παίρνουν από πουτάνες, από μπουζούκια, από πρεζεμπόρους, που συλλαμβάνουν πουτάνες την Παρασκευή μόνο και μόνο επειδή θα οδηγηθούν Δευτέρα πια στο Αυτόφωρο για να τις πηδάνε το Σαββατοκύριακο, όσο δεν βάζουν στο περιθώριο τους μπάτσους που το παίζουν νταήδες σε μετανάστες που δεν έχουν αύριο και τους βασανίζουν στα αστυνομικά τμήματα και τραβάνε βίντεο και οι μαλάκες το ανεβάζουν και στο ίντερνετ, την ίδια ώρα που μπροστά στην Πάνια και τον Καρβέλα χεζονται πάνω τους, όσο δεν πετάνε στο διάολο τους μπάτσους που χτυπάνε συνταξιούχους, αλλά και εκείνους που δίνουν τέτοιες εντολές, όσο δεν τιμωρούνται οι Μελίστες, τότε ναι! ένα παιδί θα πέφτει νεκρό! και φταίει ΟΛΗ η αστυνομία και όλη η πολιτεία! Γίνονται τεστ ψυχολογικά και άλλα; Με μέσον από τον κομματάρχη δεν βολεύονται και οι μπάτσοι; Να χαίρεστε την αστυνομία σας! Αυτή την αστυνομία θέλετε; Να σκοτώνει τα παιδιά μας και να μην μπορεί - Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ - να μπαγλαρώσει 200 γνωστούς - άγνωστους; Ποιούς εξυπηρετεί η δράση αυτών των αλητήριων; Μήπως όσους θέλουν ολοένα και περισσότερη περιστολή της δημοκρατίας και των ατομικών μας ελευθεριών; Όσους θέλουν κάμερες και μπάτσους σε κάθε γωνία; Μήπως λέω εξυπηρετούν το ίδιο σύστημα που υποτίθεται ότι πολεμάνε; Μήπως άραγε το γιγαντώνουν; Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βλέπει αυτό;;;; Άλλο η οργή. Κι εγώ είμαι οργισμένος που τα βλέπουμε όλα απ' τον καναπέ μας, αντί να είναι δύο εκατομμύρια στην Αθήνα ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ Η Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ! Και αν ηταν τόσος κόσμος, να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί οι προβοκάτορες (μυστικές υπηρεσίες; παρακράτος;) που μαζεύουν ανθρώπους γύρω τους που έχουν οργή για ό,τι συμβαίνει γύρω τους και τους πουλάνε ιδεολογία με αποτέλεσμα οι νέοι αυτοί να συγχέουν την αναρχία με τη ΜΑΛΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΘΡΕΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ που έγιναν στο όνομα, δυστυχώς, του Αλέξανδρου...

Γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι πρέπει κάπως να αφυπνιστούμε. Οι χουντικοί λέγανε ότι ο ασθενής - η χώρα μας δηλαδή - πρέπει να μπει στο γύψο!! Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!! Αλλά ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! Όσο θα ψηφίζουμε με βάση τη μιζεροξεφτίλα μας για τη βόλεψή μας με μια θεσούλα στο δημόσιο ή οτιδήποτε άλλο, θα είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ (αντι να σπάνε μόνο την τράπεζα ή το αστυνομικό τμήμα, που στην τελική οι μπάτσοι το φάγανε το παιδάκι, λες και με το να σπας μαγαζιά και αμάξια πολεμάς το σύστημα και το γονατίζεις κιόλας!) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ! Θα είμαστε συνυπεύθυνοι για τα σπασίματα, γι την περιστολή της δημοκρατίας, για τα πλιάτσικα, για όλα!!! Η κοινωνία μας και η δημοκρατία μας έχουν πτωχεύσει! Δολοφονήθηκε ένα παιδί και κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ σε σχέση με το πόσους θα έπρεπε να είναι!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ!!! Τη δικιά μας Ελλάδα τη νοιάζεστε; Έχετε κάψει τον τόπο!!! Με τα χρηματιστήρια και τα βατοπέδια!!! Και τα νιάτα μας! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ!!!

5 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!!!!!
Και βγαίνουν οι διάφοροι υπουργοί και βουλευτές και αποδίδουν κατηγορίες ο ένας στον άλλον!!!! Σφάζονται σαν τα κοκόρια πάνω από τον τάφο ενός μικρού παιδιού!
Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ......την ώρα που ολόκληρη η πολιτική ηγεσία έπρεπε να είναι συσπειρωμένη κοιτάνε πως θα επωφεληθούν!!!
Αι στο διάολο όλοι σας!
Ε! Ρε Παπαδόπουλος που σας χρειάζετε!!!!
Κι από την άλλη στη μνήμη αυτού του αδικοχαμένου παιδιού καίγονται αυτοκίνητα, λεηλατούνται περιουσίες.....τι σας φταίνε ρε αυτοί οι 15.000 άνθρωποι που φέτος δεν θα κάνουν Χριστούγεννα??? ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!
Γιατί δεν αφήνετε τα παιδιά να εκφράσουν τον πόνο και την οργή τους με το δικό τους τρόπο???? Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και από την άλλη ψυχοπαθείς κωλόμπατσοι!!!!
Και οι μεν και οι δε τα ίδια σκατά είστε!!!!!!!!!
Παγκόσμια ξεφτύλα έχουμε γίνει......ντροπή μας που σαν απλοί πολίτες δεν κατεβαίνουμε στους δρόμους ΤΩΡΑ να τους πάρουμε στο κυνήγι με πέτρες.....και τους μεν και τους δε!!!!!!!!

burning-heretic είπε...

αυτό για τον Παπαδόπουλο τι το ήθελες; μάλλον δεν κατάλαβες πλήρως το πνεύμα μου... δεν πειράζει, χαίρομαι που κάτι έπιασες από αυτό που ήθελα να πω. να'σαι καλα!

Unknown είπε...

Δεν εννοώ χούντα, ούτε καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας. Εννοώ "στρατιωτικό νόμο" από εμάς τους ίδιους, τους πολίτες! Γιατί να τους αφήνουμε να καίνε και να καταστρέφουν? Έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από όση νομίζουμε, μήπως είναι ώρα να τη χρησιμοποιήσουμε?
Μήπως δώσαμε εμέις στους μπάτσους το περιθώριο να αποκτήσουν τόση "εξουσία"???
Μήπως μας βολεύει σε ένα σημείο η αναρχία που επικρατεί αυτή τη στιγμή γιατί απλά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει απλά σκύψει το κεφάλι και δέχεται όποιο "ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΈΝΟ" φαγητό του σερβίρουν????
ΦΤΑΙΝΕ, αλλά έχουμε όλοι ένα μερίδιο της ευθύνης...γιατί έπρεπε να γίνει άλλος ένας φόνος για να ξεσηκωθούμε? Γιατί τόσα χρόνια εθελότυφλούσαμε και αφήσαμε την κατάσταση να ξεφύγει από το έλεγχό μας???

burning-heretic είπε...

τότε συμφωνουμε, αν όχι απόλυτα, σε ποσοστό πάνω από 90%!